Tietosuojaseloste Cisionin Mediatietokannan Kontakteille

Johdanto

Tämä tietosuojaseloste on tarkoitettu yksittäisille Kontakteille, jotka kuuluvat Cisionin Mediatietokantaan. Meillä Cisionilla on erittäin tärkeätä, että selitämme sinulle avoimesti henkilötietojesi käsittelytavoista, annamme sinulle täyden kontrollin henkilötietojesi käytöstä sekä suojelemme henkilötietojasi mahdollisimman hyvin. Täältä löydät tietoa siitä, millaisia henkilötietojasi pidämme, miten ja miksi keräämme niitä, kuinka käytämme niitä, sekä kuinka huolehdimme niiden turvallisuudesta. Tämä tietosuojaseloste kertoo sinulle myös sen, mitä oikeuksia sinulla on henkilötietoihisi suhteen, kuinka voit käyttää näitä oikeuksia, ja kuinka laki suojelee sinua. Lopuksi, selitämme myös tapoja, joilla voit muokata asetuksia ja vaikuttaa henkilötietojesi hallintaan, sekä sen, kuinka voit pyytää, että poistamme tietosi Mediatietokannastamme, mikäli jostain syystä et halua enää kuulua siihen.

Tietoja Cisionista

Cision on maailmanlaajuinen viestintään erikoistunut konserni, jonka asiakkaat (yleensä viestintäosastot ja -toimistot) voivat tunnistaa ja ottaa yhteyttä erilaisiin Kontakteihin, jakaa erityyppisiä viestintätoimenpiteitä näille Kontakteille, sekä mitata näiden viestintätoimenpiteiden vaikutuksia. Tarjoamme Asiakkaillemme useita tuotteita, joiden avulla he voivat käyttää Mediatietokantaamme. Tuotteitamme ja palvelujamme käytetään monissa maissa eri tuotemerkkien alla, näihin kuuluvat mm. Cision, Gorkana, PR Newswire, Hors Antenne, Data Presse, Argus De La Presse, CEDROM, Profnet, HARO ja Prime. Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme löytyy kotisivuiltamme osoitteesta www.cision.com.

Cision Oy on rekisterinpitäjä, joka on vastuussa henkilötiedoistasi (tässä Tietosuojaselosteessa käytetään yhteisnimitystä ”Cision”, "me", "meidän" tai "meitä"). Yhteystietomme ovat:

USA

12051 Indian Creek Court

Beltsville, MD 20705

Yhdysvallat

+1 866-639-5087

 

Iso-Britannia

5 Churchill Place

London

E14 5HU

Kontaktien kuuma linja: +44 (0)20 7074 2556

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta tai tavasta, jolla käytämme henkilötietojasi, pyydämme, että otat yhteyttä Tietosuojavastaavaan lähettämällä sähköpostia englanniksi osoitteeseen Privacy@cision.com. [The Data Protection Officer, ADDRESS].

Mediatietokanta

Mediatietokantamme sisältää tietoja (ja erityisesti yhteystietoja), joka koskee sinunlaisia Kontakteja. Käytämme sinusta nimeä ”Kontakti”. Tämä termi kattaa mm. perinteisiä toimittajia, jotka työskentelevät uutisjulkaisuissa (printissä ja verkoissa), freelance-toimittajia sekä muita kontakteja, kuten Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa ja muilla sosiaalisen median alustoilla toimivia henkilöitä. Pääsyn Mediatietokantaamme saavat tilausasiakkaamme, jotka käyttävät yhtä useista asiakaskohtaisista toimintaympäristöistämme (mm. Cision Communications Cloud, MyGorkana, CPRE tai CisionPoint).

Mitä henkilökohtaisia ​​tietoja keräämme

Keräämme Mediatietokantaamme lähinnä sellaisia tietoja, joiden avulla Asiakkaamme voivat ottaa sinuun yhteyttä tarkoituksenmukaisella ja kohdistetulla tavalla. Näihin tietoihin kuuluvat Kontaktin perustiedot, kuten nimi ja yhteystiedot, ammattinimike, julkiset sosiaalisen median profiilit, mielenkiinnon kohteet sekä lyhyt urahistoria.

Keräämiemme henkilötietojen tyyppejä:

Keräämme tietoja liiketoimintaamme varten. Keräämme, käytämme, säilytämme ja siirrämme erityyppisiä sinua koskevia tietoja, mm.:

  • Nimi

  • Sukupuoli

  • Ammattinimike

  • Koulutushistoria

  • Työhistoria

  • Työosoite

  • Puhelinnumero

  • Faksinumero

  • Työsähköpostiosoite

  • Henkilökohtainen sähköpostiosoite (jos annat sen meille)

  • Twitter-nimimerkki

  • LinkedIn-tiedot

  • Seuraajien määrä sosiaalisessa mediassa

  • Profiilikuva sosiaalisessa mediassa

  • Yhteydenottomieltymykset (eli millä tavalla haluat, että sinuun otetaan yhteyttä)

  • Aiheet (eli mistä haluat kirjoittaa)

  • Kohderyhmät

 

Emme säilytä mitään ”erityisiä” tietoja kontakteistamme (kuten tietoja, jotka koskevat rotua tai etnistä alkuperää, uskonnollisia tai filosofisia vakaumuksia, seksielämää, sukupuolista suuntautumista, poliittisia mielipiteitä, ammattiliittojäsenyyksiä, tai terveyteen liittyviä ja geneettisiä ja biometrisiä tietoja), ellet ole itse julkaissut näitä tietoja ja tehnyt niitä vapaasti saataviksi yleisölle (esim. jos olet kertonut näistä asioista avoimesti sosiaalisessa mediassa).

Miten keräämme henkilötietojasi

Suurin osa tiedoista, joita meillä on sinusta, saadaan julkisesti saatavilla olevista lähteistä tai suoraan sinulta. Tähän kuuluu mm. vapaasti saatavilla olevat sosiaalisen median profiilit ja verkkosivustot, työnantajasi julkaisemat tiedot sinusta (esim. julkaisusi internet-sivuilla julkaistut tiedot) sekä artikkelit, jotka olet kirjoittanut ja julkaissut. Näitä tietoja keräävät Media Research -tiimimme.

Keräämme tietoja sinusta suoraan sinulta tai julkisesti saatavilla olevista lähteistä kuten:

  • Artikkeleista ja blogeista, jotka olet mahdollisesti kirjoittanut

  • Vlogeista, jotka olet mahdollisesti luonut

  • Omilta internet-sivuiltasi

  • Työnantajasi internet-sivuilta

  • Kustantajasi internet-sivuilta

  • Julkisesti saatavilla olevista sosiaalisen median profiileista (kuten esimerkiksi Facebook-, Instagram-, Twitter- ja LinkedIn -profiileistasi)

  • Muista julkisesti saatavilla verkkolähteistä

Keräämme tietoja myös muista lähteistä, kuten:

  • Muilta kontakteilta (jotka saattavat esimerkiksi kertoa meille, jos olet vaihtanut työpaikkaa – emme kuitenkaan julkaise näitä tietoja, ennen kuin olemme varmistaneet niiden oikeellisuuden)

  • Työnantajaltasi (jos sinulla on työnantaja)

  • Esimieheltäsi tai lehdistötiimiltäsi

Varmentaminen

Ennen tietojesi lisäämistä Mediatietokantaamme, varmistamme, että yhteystietosi ovat oikeat joko ottamalla yhteyttä sinuun tai työnantajaasi, tarkistamalla sosiaalisen median profiilejasi tai verkkosivustoja, joissa on julkaistuja tietoja sinusta.

Mihin käytämme henkilötietojasi

Keräämiemme tietojen avulla luomme sinusta kontaktiprofiilin ja lisäämme sen Mediatietokantaamme.

Sallimme Asiakkaidemme käyttää Mediatietokantaamme online-toimintaympäristöjemme kautta, niin että he voivat tarkastella profiiliasi ja lähettää sinulle tietoja, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Tämä palvelee myös sinua, koska tällä tavalla saat kohdistettuja uutisia sekä muita tietoja, joista sinulle voi olla hyötyä. Meidän tärkein tehtävämme on mahdollistaa tehokkaan viestinnän Asiakkaidemme ja Kontaktien välillä. Luomme yhteyden teidän välille.

Sen lisäksi, että Asiakkaamme käyttävät Mediatietokantaamme lähettääkseen viestejä Kontakteille, he voivat myös luoda Mediatietokantaamme omia kontaktilistojaan, lisätä muita tietoja, jotka koskevat jo rekisteröityjä Kontakteja (nämä tiedot pysyvät vain heidän omassa käytössään), sekä seurata tapoja, joilla Kontakti reagoi heidän lähettämiinsä viesteihin (esim. oletko avannut viestin, jonka asiakas on lähettänyt sinulle toimintaympäristömme kautta ja oletko avannut mitään linkkejä, jotka olivat siinä viestissä mukana.

Tärkein tarkoitus henkilötietojesi käytön takana on luoda tietokanta erilaisista Kontakteista (Mediatietokanta), sekä tarjota tämä Mediatietokanta tilausasiakkaidemme käyttöön. Henkilötietojasi voidaan käsitellä myös yhdellä tai useammalla seuraavista tavoista:

  • Mediatietokannan selaaminen: Asiakkaamme voivat selata Mediatietokantaamme käyttämällä yhtä online-toimintaympäristöistämme (Cision Communications Cloud, MyGorkana, CPRE, CisionPoint, PR Newswire).

  • Lehdistötiedotteiden lähettäminen: Asiakkaamme voivat lähettää sinulle lehdistötiedotteita niistä asioista, joista heidän mielestään saatat olla kiinnostunut.

  • Listojen luominen: Asiakkaamme voivat luoda listoja eri Kontakteista. Esim. Asiakas voi haluta lähettää lehdistötiedotteen Lounais-Englannissa sijaitseville ja erityistä tietämystä rakennusalasta omaaville Kontakteille. Käyttämällä yhtä toimintaympäristöistämme Asiakkaamme voivat etsiä Kontakteja, jotka täyttävät nämä kriteerit, tehdä niistä listan, ja lähettää tiedotteen vain sillä listalla oleville Kontakteille.

  • Kontaktitietojen siirtäminen: Asiakkaamme voivat viedä kontaktitietoja Mediatietokannastamme sillä ehdolla, että he käyttävät näitä tietoja kaikkien sovellettavien lakien mukaisesti.

  • Jälleenmyyntipääsy tietoihin: jotkut Asiakkaistamme voivat hankkia jälleenmyyntipääsyn Mediatietokantaamme ja sitten myydä siihen kuuluvia tietoja omien ohjelmien ja tuotteiden kautta.

  • Mediaseuranta: asiakkaamme voivat tehdä verkkopalvelumme avulla asiasanahakuja, jotka kattavat verkkojulkaisut ja sosiaalisen median palvelut. Asiakas voi asettaa hakusanaksi esimerkiksi "aurinkolasit". Palvelumme antaa hakutuloksena listauksen, joka kattaa sosiaalisen median päivitykset, lehtiartikkelit ja muut tulokset, joissa on hakusana "aurinkolasit" tai kyseiseen hakusanaan liittyvä sana. Hakutuloksissa näkyy myös artikkelin kirjoittaneen toimittajan tai sosiaalisen median päivityksen tehneen kontaktin yhteystiedot, jos ne ovat saatavilla artikkelista tai päivityksestä. Yhteystietojen saatavuus ei rajoitu vain mediatietokannassa oleviin yhteystietoihin.

  • Profilointi ja seuranta: ks. Kuinka käytämme henkilötietojasi profilointiin ja seurantaan, jos haluat saada tästä aiheesta lisätietoja. 

  • Mediatietokantamme hallinta.

  • Yhteyden ylläpitäminen sekä tiedustelujen, valitusten ja riitojen käsittely.

  • Sovellettavien lakien ja määräysten noudattaminen

Henkilötietojesi käsittelyn oikeusperusta

Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voisimme tarjota Mediatietokanta-palvelua Asiakkaillemme. Uskomme, että tämä toiminta on meidän oikeutettujen kaupallisten etujemme mukaista. Ottaen huomioon, että olemme saaneet valtaosan sinua koskevista tiedoista julkisesti saatavilla olevista lähteistä, emme usko, että henkilötietojesi käsittely, joka tapahtuu tässä Tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla vaikuttaisi sinuun negatiivisesti. Sen sijaan uskomme, että tämän tyyppinen henkilötietojesi käsittely ei palvele ainoastaan Cisionia ja sen Asiakkaita, vaan myös sinua Kontakti-roolissasi. Jos olet jossain vaiheessa eri mieltä tästä asiasta, ota meihin yhteyttä, ja rajoitamme ilman muuta profiiliisi liittyvien tietojen määrän tai niiden käsittelytavat. Halutessasi voimme myös poistaa profiiliisi kokonaan tietokannastamme. Ota yhteyttä Cisionin Tietosuojavastaavaan lähettämällä englanniksi viestiä osoitteeseen Privacy@cision.com, jos haluat saada tästä aiheesta lisätietoja.

Saatamme myös käyttää henkilötietojasi seuraavilla tavoilla:

  • Mediapyynnöt: Kontaktit voivat käyttää vapaasti järjestelmiämme ja pyytää, että autamme heitä hankkimaan tulevia juttuja tai löytämään Asiakkaita, jotka haluavat keskustella tietystä aiheesta. Esim. Kontakti, joka kirjoittaa sähköautojen kehityksestä EU-alueella, voi pyytää meitä, että löydämme hänelle autoalan asiantuntijoita Euroopassa. Tässä tapauksessa Kontakti voi myös tutustua Mediatietokantaamme ja etsiä lehdistötiedotteita, jotka tarjoavat sellaista tietoa. Yleensä mediapyyntöpalveluamme käyttävät toimittajat, jotka haluavat olla yhteydessä Asiakkaisiimme.

  • Hälytykset: Mediatietokannassamme olevat Kontaktit voivat myös pyytää saada päivityksiä muutoksista, jotka rekisteröidään Mediatietokantaan, esim. muiden Kontaktien roolimuutoksia tai alan sisäisiä muuttoja koskevia uutisia. Nämä ilmoitukset toimitetaan Kontakteille meidän ”Hälytysuutiskirjeen” muodossa Yhdysvaltain toimesta.

  • Työpaikat: Kontaktit voivat myös vastaanottaa tietoja uusimmista mediatyöpaikoista.

  • Markkinointi: Cision voi aika ajoin lähettää Kontakteille kyselyjä tai tapahtumakutsuja.

Miten pyytää oman profiilinsa muutosta tai poistoa

Haluaisimme, että sinulla on täysi kontrolli tiedoistasi, jotka ovat hallussamme, niinpä aina kun haluat tarkastella profiiliasi tai muokata sitä, voit yksinkertaisesti ottaa meihin yhteyttä lähettämällä viestiä englanniksi osoitteeseen Privacy@cision.com. Yhtä lailla, jos haluat, että poistamme kokonaan profiilisi Mediatietokannastamme, lähetä meille viestiä englanniksi osoitteeseen Privacy@cision.com ja teemme sen niin pian kuin mahdollista.

Lapset

Mediatietokantamme ei ole tarkoitettu lapsille, emmekä tietoisesti kerää lapsia koskevia henkilötietoja. Jos olet alle 16-vuotias, pyydämme, että ilmoitat siitä meille ja poistamme tietosi Mediatietokannastamme.

Kuinka käytämme henkilötietojasi profilointiin ja seurantaan

Saatamme käyttää henkilötietojasi automaattiseen profilointiin. Suorittamamme profilointi ja sen käyttö ovat varsin rajallisia. Käytämme profilointia mm. henkilökohtaisten mieltymystesi, intressiesi, käyttäytymisesi ja yleisösi arviointiin, ja tarjoamme näitä tietoja Asiakkaittemme käyttöön aina, kun he lähettävät erityisiä tiedusteluja toimintaympäristöjemme kautta. Saatamme esimerkiksi käyttää profilointia auttaaksemme Asiakkaitamme ymmärtämään, mistä asioista haluaisit keskustella (mikä selviää tuottamastasi sisällöstä), ja kuinka suuri kohderyhmäsi on (mikä ilmenee sosiaalisen median seuraajiesi määrästä). Tämä puolestaan auttaa Asiakkaitamme suunnittelemaan sinulle tarkoitettua viestintää entistä tehokkaammin. Profiloinnin tulokset näkyvät omassa Mediatietokanta-profiilissasi.

Sinulla on oikeus kieltäytyä siitä, että käytämme henkilökohtaisia tietojasi profilointiin. Jos haluat, voit ottaa yhteyttä meihin lähettämällä viestiä englanniksi osoitteeseen Privacy@cision.com, ja poistamme tietosi Mediatietokannastamme.

Monien kilpailijoidemme ja muiden online-palveluntarjoajien tavoin, valvomme myös jossain määrin sitä, kuinka reagoit sisältöön, jonka saat meiltä tai toimintaympäristöjämme käyttäviltä asiakkailtamme. Kyseessä voi olla evästeen liittäminen sähköpostiviestiin, jonka lähetämme sinulle.

Profilointi

Yhdistämme kontaktiprofiiliisi sisältyvät henkilötietosi julkisesti saatavilla olevan sisältöön, jonka olemme hankkineet, ja esitämme nämä tiedot Asiakkaillemme asiakaskohtaisten toimintaympäristöjemme välityksellä. Profiloinnin avulla Asiakkaamme voivat sitten käyttää näitä kahta julkisesti saatavilla olevaa tietosettiä ja mm.:

  • Ymmärtää, mistä aiheista olet kiinnostunut: Asiakas voi esimerkiksi käyttää tiettyä hakusanaa kuten "traktorit". Järjestelmämme tuottaa automaattisesti listan kaikista Mediatietokannassamme olevista Kontakteista jotka mainitsevat traktoreita sosiaalisessa mediassa, artikkeleissaan yms.

  • Tarkastella ja arvioida sisältöäsi: Asiakas voi esimerkiksi hakea järjestelmästämme nimeäsi (tai minkä tahansa muun Kontaktin nimeä) ja tarkastella tuottamaasi sisältöä. (Jos kyseessä on tulostettu artikkeli, sen kopio tulee näkymään asiakkaan käyttämän Cision-toimintaympäristön välityksellä. Jos kyse on sähköisessä muodossa tuotetusta sisällöstä, Asiakkaalle annetaan linkki, joka johtaa kyseiseen sisältöön). Sisällöllesi voidaan sitten luoda automaattisesti generoitu sopivuuspistemäärä, joka lasketaan sen mukaan, kuinka paljon tai vähän sanoja olet käyttänyt sisällössäsi, jotka vastaavat Asiakkaan määräämiä ”sopivia” tai ”sopimattomia” sanoja (mikä riippuu asiakkaan omista mieltymyksistä ja ala-intresseistä). Saatamme myös antaa sisällöllesi automatisoidun ”sävypistemäärän”, joka kertoo lukijalle sen, näetkö keskustelun aiheen positiivisessa, negatiivisessa vai neutraalissa valossa. Tämä pistemäärä lasketaan sen mukaan, kuinka paljon arvostelusanoja käytät sisällössäsi, mm. ”hyvä”, ”upea”, ”loistava”, ”kauhea”, ”vaarallinen”, ”ikävä” jne.

  • Ymmärtää, kuka kuuluu yleisöösi ja nähdä sen maantieteellinen sijainti: Asiakkaamme voivat nähdä julkisesti saatavilla olevia sosiaalisen median syötteitä asiakaskohtaisten toimintaympäristöjemme kautta, kuten myös syötteiden tietoja, mukaan lukien kuinka monta Twitter-seuraajaa sinulla on ja missä suurin piirtein he ovat (saamme näitä tietoja suoraan Twitteristä).

Emme tee mitään automatisoituja päätöksiä, jotka perustuisivat profilointiin. Tekemämme profiloinnin tulokset auttavat Asiakkaitamme tunnistamaan paremmin kontakteja, jotka ovat mahdollisesti kiinnostuneita heidän viestinnästään

screenshot

Seuranta

Kun Asiakkaamme lähettävät sinulle viestejä toimintaympäristöjemme kautta, näihin viesteihin voi sisältyä tietyntyyppisiä ohjelmistoja, jotka kertovat lähettäjälle, oletko avannut kyseisen viestin ja siinä olevia linkkejä. Tämä auttaa Asiakkaitamme ymmärtämään, mistä sisällöstä olet kiinnostunut ja mistä et, sekä räätälöimään tulevia viestejä näiden tietojen mukaisesti.

Sinä hyödyt Cisionin asiakkaiden kohdistettujen ja fokusoitujen sinua kiinnostavien viestien vastaanottamisesta, erityisesti sinun tai julkaistun sisältösi identifikaation kautta. Lisäksi jos haluat, voit hyötyä Cisionin tarjoamista työhösi liittyvistä työkaluista ja palveluista, kuten Media Requestsista ja Alertsista.

Kuitenkin, jos et haluat tätä tapahtuvan, voit opt-outata milloin tahansa.

Miten ja kenen kanssa jaamme henkilötietojasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi Asiakkaidemme, Cision-konserniin kuuluvien yritysten ja muiden alla lueteltujen osapuolten kanssa. Saatamme myös siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle, mutta vain silloin, kun erityiset suojatoimet on otettu käyttöön henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi.

Voimme jakaa henkilötietojasi yhden tai kaikkien alla lueteltujen osapuolten kanssa:

  • Asiakkaat: Asiakkaisiimme kuuluvat tyypillisesti eri yritysten tai järjestöjen viestintä- ja markkinointiosastot sekä PR-toimistot. Asiakkaamme toimivat kaikilla toimialoilla. Jaamme tietojasi heidän kanssaan antamalla heille pääsyn Mediatietokantaamme eri järjestelmiemme kautta.

  • Sisäiset kolmannet osapuolet: näihin kuuluvat muun muassa Cision-konserniin kuuluvat yritykset, kuten Cision, Gorkana, PR Newswire, Hors Antenne, Data Presse, Argus De La Presse, CEDROM ja Prime.

  • Ulkoiset kolmannet osapuolet, mm.:

  • Palveluntarjoajat, jotka toimivat Cision-konsernin puolesta, ja jotka toteuttavat sopimuksessamme määrättyjä tehtäviä, esim. maakohtainen IT-tuki.

  • Ammattineuvonantajat kuten lakimiehet, kirjanpitäjät ja vakuutusyhtiöt, jotka tarpeen tullen auttavat meitä noudattamaan meidän lakisääteisiä velvoitteitamme tai suoriutumaan muista liiketaloudellisista toiminnoista.

  • Sääntelyviranomaiset, tekijänoikeuksia valvovat elimet ja muut viranomaiset, jotka vaativat meiltä tietojenkäsittelyä koskevia raportteja tietynlaisissa olosuhteissa.

  • Muut kolmannet osapuolet:

  • Asiakkaat, jotka hankkivat jälleenmyyntipääsyn Mediatietokantaamme ja sitten myyvät siihen kuuluvia tietoja omien ohjelmien ja tuotteiden kautta.

  • Lista kolmansista osapuolista

 

Saatamme myös jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, joille voimme päättää myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme. Vaihtoehtoisesti saatamme hankkia muita yrityksiä tai yhdistää toimintaamme niiden kanssa. Jos tallainen muutos tapahtuu liiketoiminnassamme, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä Tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Vaadimme kaikilta kolmansilta osapuolilta, että ne huolehtivat henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta ja käsittelevät niitä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Emme salli, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käyttävät henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, ja annamme niille luvan henkilötietojesi käsittelyyn vain sillä ehdolla, että se noudattaa tarkoin määrättyä tarkoitusta ja tapahtuu sopimusvelvoitteidemme mukaisesti, mikä varmistaa tietosuoja-asetuksen määräysten seuraamisen.

Kansainväliset siirrot

Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietojasi Cision-konserniin kuuluvien yhtiöiden kanssa. Tämä saattaa tarkoittaa henkilötietojesi siirtoa Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Jotkut kolmansista osapuolista, joille siirrämme henkilötietojasi (mukaan lukien Asiakkaamme), sijaitsevat myös ETA:n ulkopuolella, joten näiden osapuolien suorittamaan henkilötietokäsittelyyn liittyy myös tietojensiirto ETA:n ulkopuolelle. Jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, käytämme Euroopan komission hyväksymiä erityisiä sopimuksia, joten henkilötietojesi suojelutaso on riittävän korkea.

Turvatoimet, joita käytämme

Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi. Käytämme asianmukaisia ja varmoja teknisiä varmoja toimenpiteitä, käytäntöjä ja sopimusjärjestelyjä estääksemme luvattoman pääsyn henkilötietoihisi, sekä suojellaksemme henkilötietojasi vääränlaiselta käytöltä. Emme myöskään säilytä henkilötietojasi pitempään kuin mitä on tarpeellista.

Turvatoimet, joita käytämme henkilötietojesi suojeluun:

Kuinka kauan käytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tässä Tietosuojaselosteessa mainittujen tarkoitusten sekä lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämisen kannalta, enintään 7 vuoden ajan sen jälkeen, kun olet ilmoittanut, ettet halua enää saada viestejä meidän kauttamme. Emme pidä enemmän tietoja kuin mitä on tarpeellista.

Oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti voit harjoittaa tiettyjä oikeuksia henkilökohtaisiin tietoihisi nähden, sinulla on mm. oikeus tarkastaa tietojasi, oikeus vaatia tiedon korjaamista, oikeus vaatia tiedon poistamista, oikeus rajoittaa tiedon käsittelyä, oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen ja oikeus vastustaa tiedon käsittelyä. Mikäli haluat harjoittaa yhtä näistä oikeuksista, pyydämme, että otat yhteyttä Cisionin Tietosuojavastaavaan. privacy@cision.com

EU:n tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on useita oikeuksia, jotka koskevat henkilötietojasi. Me kunnioitamme ja arvostamme näitä oikeuksia ja pyrimme auttamaan sinua harjoittamaan niitä niin pitkälle kuin pystymme. Nämä oikeudet eivät ole ehdottomia - joissakin tapauksissa ne eivät koske sinua, tietojasi tai tiettyä tapaa, jolla käsittelemme tietojasi. Näiden oikeuksien harjoittamiselle on myös joitakin poikkeuksia (esim. niissä tapauksissa, joissa meidän on käsiteltävä tietoja omien lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi), mutta poikkeustapauksissa ilmoitamme siitä sinulle.

Oikeuksiisi kuuluu:

  • Oikeus tarkastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi (niin kutsuttu "rekisteröityjen käyttöoikeuspyyntö").

  • Oikeus vaatia meiltä virheellisten henkilötietojesi korjaamista.

  • Oikeus vaatia tiettyjen henkilötietojen poistamista tietyissä tilanteissa.

  • Oikeus saada henkilökohtaisia tietojasi jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä ja luettavassa muodossa sekä oikeus välittää näitä tietoja kolmannelle osapuolelle tietyissä tilanteissa.

  • Oikeus milloin tahansa vastustaa henkilökohtaisten ​​tietojesi käsittelyä, joka liittyy suoramarkkinointiin.

  • Oikeus vastustaa, että päätöksiä (mukaan lukien profilointia) tehdään automatisoidulla tavalla, mikä saattaa aiheuttaa sinua koskevia oikeudellisia seurauksia tai jotka voivat vaikuttaa millä tahansa muulla merkittävällä tavalla sinuun.

  • Oikeus vastustaa tietyissä muissa tilanteissa henkilötietojesi jatkuvaa käsittelyä.

  • Oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyämme tietyissä olosuhteissa.

Jos haluat saada lisätietoja näistä oikeuksista, mukaan lukien niistä olosuhteista, joissa niitä sovelletaan, voit tutustua Yhdistyneen Kuningaskunnan Tietosuojavaltuutetun (ICO) ohjeistukseen, joka selittää Yleisen Tietosuoja-asetuksen mukaisia yksilöllisiä oikeuksia.

Sinulla on myös oikeus valittaa millä hetkellä tahansa Tietosuojavaltuutetulle (ICO, Yhdistyneen Kuningaskunnan valvova viranomainen, joka käsittelee tietosuoja-asioita www.ico.org.uk). Toivomme, että voisimme ratkaista mahdolliset ongelmatapauksesi, ennen kuin otat yhteyttä ICO:on, joten pyydämme, että ilmoitat asiasta ensin meille.

Euroopan tietosuojaviranomaiset


 


 


 


 


 

AddThis Sharing Sidebar
Share to LinkedIn
, Number of shares2
Share to Pinterest
, Number of shares
Share to Google+ More AddThis Share options
, Number of shares28
Hide
Show
AddThis Sharing