Tietosuojakäytäntö Cisionin asiakkaille

Johdanto

Tätä tietosuojakäytäntöä sovelletaan sinuun, kun Cisionin asiakkaana käytät yhtä Cisionin asiakaskohtaisista toimintaympäristöistä (mm. Cision Communications Cloud, MyGorkana, CPRE tai CisionPoint Global). Näiden toimintaympäristöjen välityksellä pääset käyttämään Mediatietokantaamme sekä muita tuotteitamme ja palvelujamme. Meillä Cisionilla on erityisen tärkeätä, että selitämme sinulle avoimesti henkilötietojesi käsittelytavoista, annamme sinulle täyden kontrollin henkilötietojesi käytöstä sekä suojelemme henkilötietojasi mahdollisimman hyvin. Täältä löydät tietoa siitä, millaisia henkilötietojasi me pidämme, miten ja miksi keräämme niitä, kuinka käytämme niitä, sekä kuinka huolehdimme niiden turvallisuudesta. Tämä tietosuojakäytäntö kertoo sinulle myös sen, mitä oikeuksia sinulla henkilötietoihisi suhteen, kuinka voit käyttää näitä oikeuksia, ja kuinka laki suojelee sinua.

Tietoja Cisionista

Cision on maailmanlaajuinen viestintään erikoistunut konserni, jonka asiakkaat (yleensä viestintäosastot ja -toimistot) voivat identifioida ja ottaa yhteyttä erilaisiin Kontakteihin, jakaa erityyppisiä kommunikaatioita näille Kontakteille, sekä mitata viestiensä vaikutuksia. Tuotteitamme ja palvelujamme käytetään eri tuotemerkkien alla (Cision, Gorkana, PR Newswire, Hors Antenne, Data Presse, Argus De La Presse, CEDROM, Profnet, HARO ja Prime). Lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme löytyy sivustollamme www.cision.com.

Cision Oy on rekisterinpitäjä, joka on vastuussa henkilötiedoistasi (tässä Tietosuojakäytännössä käytetään yhteisnimitystä ”Cision”, "me", "meidän" tai "meitä"). Yhteystietomme ovat:

12051 Indian Creek Court

Beltsville, MD 20705

Yhdysvallat

+1 866-639-5087

Jos sinulla on jossain vaiheessa kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai tavasta, jolla käytämme henkilötietojasi, pyydämme, että otat yhteyttä Tietosuojavastaavaan lähettämällä sähköpostia englanniksi osoitteeseen Privacy@cision.com[The Data Protection Officer, ADDRESS].

Tiedot, joita keräämme sinusta

Keräämme tietoja, jotka ovat välttämättömiä liiketoimintamme kannalta, joiden avulla tarjoamme sinulle pyytämiäsi palveluja, ja joiden välityksellä lähetämme sinulla tietoja ja pidämme sinua ajan tasalla. Voimme myös käyttää antamiasi tietoja markkinointitarkoituksiin sekä viestiäksemme kanssasi tuotteistamme ja palveluistamme. Saatamme jakaa tietojasi kolmansille osapuolille, jotka voivat täydentää tietoja yrityksestäsi tai työroolistasi.

Saatamme kerätä, käyttää, säilyttää ja siirtää erityyppisiä henkilökohtaisia tietoja. Olemme luokitelleet nämä tiedot seuraavalla tavalla:

  • Henkilötiedot: etunimi, omaa sukua, sukunimi, käyttäjätunnus tai vastaava tunniste, arvonimi, syntymäaika ja sukupuoli.

  • Yhteystiedot: mm. laskutusosoite, toimitusosoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumerot.

  • Rahoitusta koskevat tiedot: mm. pankkitilin numero ja korttitiedot (käytämme näitä tietoja ainoastaan maksujen käsittelyssä).

  • Tapahtumatiedot: mm. tiedot sinulta saaduista tai sinulle suoritetuista maksuista, sekä muut tiedot, jotka koskevat meiltä ostettuja palveluja ja tuotteita.

  • Tekniset tiedot: Internet-protokollan (IP) osoite, kirjautumistietosi, selailutietosi, selaintyyppi ja -versio, aikavyöhykkeen asetus ja sijainti, selaimen liitännäistyypit ja -versiot, käyttöjärjestelmä ja alusta sekä muut kommunikaatiotiedot, jotka kertovat meille siitä, kuinka käytät sivustoamme.

  • Profiilitiedot: mm. käyttäjänimesi ja salasanasi, ostoksesi ja tilauksesi, intressisi, mieltymyksesi, palautteesi sekä vastauksesi eri kyselyihimme.

  • Käyttötiedot: mm. tiedot siitä, kuinka käytät sivustoamme, tuotteitamme ja palvelujamme.

  • Markkinointi- ja viestintätiedot: mm. tiedot siitä, kuinka suhtaudut meiltä ja kolmansilta osapuolilta saatuihin markkinointiviesteihin, sekä tiedot viestintämieltymyksistäsi.

Emme säilytä mitään ”erityisiä” tietoja asiakkaistamme (kuten tietoja, jotka koskevat rotua tai etnistä alkuperää, uskonnollisia tai filosofisia vakaumuksia, seksielämää, sukupuolista suuntautumista, poliittisia mielipiteitä, ammattiliittojäsenyyksiä, tai terveyteen liittyviä ja geneettisiä ja biometrisiä tietoja).

Kolmansien osapuolten tiedot, jotka toimitat meille

Käyttäessäsi palvelujamme saatat myös antaa meille henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet saanut kolmansilta osapuolilta, erityisesti sellaisia Kontaktien henkilökohtaisia ​​tietoja, joita emme pidä Mediatietokannassamme, ja jotka voit pyytää meitä käsittelemään puolestasi (esim. Omista kontakteista luodut listat).

Miten henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään?

Yleisesti keräämme sinuun, työntekijöihisi ja edustajiisi liittyviä henkilökohtaisia ​​tietoja sillä hetkellä, kun päätät ottaa yhteyttä meihin, tilaat jonkin tuotteistamme tai palveluistamme (mm. Cision Communications Cloud, MyGorkana, CPRE tai CisionPoint Global) tai ilmaiset kiinnostuksen tuotteisiimme ja palveluihimme. Seuraamme myös tapaa, jolla käytät verkkosivustoamme, jotta voisimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen online-kokemuksen.

Tietojenkeruumenetelmät sisältävätä:

Käytämme erilaisia menetelmiä kerätäksemme tietoja sinusta, mm.:

  • Suorat vuorovaikutukset: voit antaa meille henkilökohtaisia ​​tietojasi täyttämällä lomakkeita tai vastaamalla meille postitse, puhelimitse, sähköpostitse ja henkilökohtaisesti eri tapahtumissa, jotka ovat osana sopimustamme, lähettämällä näitä tietoja yhdelle asiakaskohtaisista alustoistamme, tai muuten. Tämä sisältää mm. henkilötietoja, joita luovutat, kun tilaat tai ilmaiset kiinnostuksen tuotteisiimme ja palveluihimme, kun tilaat palvelujamme tai julkaisujamme, kun pyydät, että lähetämme sinulle markkinointimateriaalia, kun osallistut kilpailuun, myynninedistämiskampanjaan tai kyselyyn, tai kun annat meille palautetta.

  • Automatisoitu teknologia tai vuorovaikutus: sivustomme kanssa tapahtuvan vuorovaikutuksesi kautta voimme kerätä automaattisesti teknisiä tietoja laitteestasi, selaustoimistasi ja -trendeistäsi. Keräämme näitä henkilökohtaisia tietoja käyttämällä evästeitä, lokeja ja muita vastaavia tekniikoita. Saatamme vastaanottaa teknisiä tietoja sinusta myös silloin, kun vierailet muilla sivustoilla, joissa käytetään evästeitämme. Voit saada lisätietoja tästä aiheesta tutustumalla eväste-tietosuojakäytäntöömme. [insert link to cookie policy]

  • Kolmannet osapuolet tai julkisesti saatavilla olevat lähteet: saatamme saada henkilötietojasi kolmansilta osapuolilta ja julkisista lähteistä kuten sosiaalisesta mediasta, omasta korporaatiomme prospekti/asiakastietokannasta, tai online-tutkimusviittauksista.

Kuinka käytämme henkilötietojasi

Voimme käyttää henkilötietojasi yhteen tai useampaan seuraavista tarkoituksista:

  • Tarkistaa henkilöllisyytesi ja oikeutesi tuotteisiimme ja palveluihimme, kun otat meihin yhteyttä tai käytät palvelujamme

  • Suojella sinua tietoturvapetosten varalta ehkäisyn ja havaitsemisen kautta

  • Noudattaa sinun ja meidän välillä tehdyistä sopimuksista johtuvia velvoitteitamme

  • Tarjota palveluja ja hallita tilauksiasi

  • Lähettää sinulle tilitapahtumia ja laskuja, sekä kerätä sinulta maksuja

  • Lähettää sinulle tarjouksia

  • Tehdä tilastollisia analyyseja (esim. koskien verkkosivustojemme käyttöä)

  • Kehittää ja parantaa sivustojamme ja palvelujamme

  • Ilmoittaa sinulle mahdollisista verkkosivustojamme tai palvelujamme ja tuotteitamme koskevista muutoksista, jotka saattavat vaikuttaa sinuun

  • Tarjota sinulle teknistä ja asiakastukea

  • Kysyä mielipiteitäsi tai palautettasi koskien palvelujamme tai alan kysymyksiä

  • Varmistaa saumattoman pääsyn kaikkiin ohjelmiimme, jotka olet tilannut

  • Harjoittaa laillisia oikeuksiamme ja noudattaa lakisääteisiä vaatimuksia

  • Tarjota parannetun verkkosivuston, tuotekokemuksen ja viestinnän, jotka ovat räätälöity tuotetilaustesi ja/tai sinusta kerättyjen tietojen mukaan

 

Käytämme henkilötietojasi vain silloin, kun laki antaa siihen mahdollisuuden. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavissa tilanteissa:

  • Kun meidän on suoritettava velvoitteitamme, jotka liittyvät sinun ja meidän väliseen sopimukseemme (joko jo solmittuun tai joka tullaan solmimaan).

  • Kun meidän on noudatettava lakisääteisiä tai sääntelyyn liittyviä velvollisuuksiamme.

  • Kun asia koskee meidän oikeutettuja intressejämme. Oikeutetut intressimme ovat mm. oikeutetut kaupalliset etumme, jotka koskevat Cisionin asiakaskohtaisten toimintaympäristöjen ylläpitämistä sekä Mediatietokanta-pääsysi järjestämistä. Varmistamme, että harkitsemme ja otamme huomioon kaikki mahdolliset negatiiviset vaikutukset sinuun ja sinun oikeuksiisi ennen kuin prosessoimme henkilökohtaisia tietojasi.

Miten ja kenen kanssa jaamme henkilötietojasi

Saatamme jakaa henkilötietojasi Cision-konserniin kuuluvien yritysten ja muiden alla lueteltujen osapuolten kanssa. Saatamme myös siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle, mutta vain silloin, kun erityiset suojatoimet on otettu käyttöön henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseksi.

Saatamme luovuttaa henkilökohtaisia tietojasi yhdelle tai kaikille alla luetelluista osapuolista:

  • Sisäiset kolmannet osapuolet: näihin kuuluvat muun muassa Cision-konserniin kuuluvat yritykset, kuten Cision, Gorkana, PR Newswire, Hors Antenne, Data Presse, Argus De La Presse, CEDROM ja Prime.

  • Ulkoiset kolmannet osapuolet: näitä voivat olla:

  • Toimittajat, joita voimme pyytää tarjoamaan palveluja puolestamme, esim. asiakasmaksuja ja markkinointia hoitavat yritykset. Kyseiset toimittajat sijaitsevat Euroopan Unionissa ja Pohjois-Amerikassa.

  • Asiantuntijat, mukaan lukien lakimiehet, kirjanpitäjät ja vakuutusyhtiöt, jotka tarpeen tullen tarjoavat palvelujaan meille.

  • Sääntelyviranomaiset ja muut viranomaiset, jotka vaativat meiltä tietojen käsittelyä koskevia raportteja tietyissä olosuhteissa.

 

Saatamme myös jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, joille voimme päättää myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme. Vaihtoehtoisesti saatamme hankkia muita yrityksiä tai yhdistää toimintaamme niiden kanssa. Jos tällainen muutos tapahtuu liiketoiminnassamme, uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla.

Vaadimme kaikilta kolmansilta osapuolilta, että ne huolehtivat henkilökohtaisten tietojesi turvallisuudesta ja käsittelevät niitä voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Emme salli, että kolmannen osapuolen palveluntarjoajat käyttävät henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa, ja annamme niille luvan henkilötietojesi käsittelyyn vain sillä ehdolla, että se noudattaa tarkoin määrättyä tarkoitusta ja tapahtuu sopimusvelvoitteidemme mukaisesti, mikä varmistaa henkilötietojesi riittävän suojan.

Kansainväliset siirrot

Saatamme jakaa henkilökohtaisia tietojasi Cision-konserniin kuuluvien yhtiöiden ja Cision-konsernin käyttämien markkinointijärjestelmien kanssa. Cision on kansainvälinen yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, joten saatamme joskus joutua siirtämään henkilötietoja Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Jotkut kolmansista osapuolista, joille siirrämme henkilötietojasi, sijaitsevat myös ETA:n ulkopuolella, joten näiden osapuolien suorittamaan henkilötietokäsittelyyn liittyy myös tietojensiirto ETA:n ulkopuolelle. Jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, käytämme Euroopan komission hyväksymiä erityisiä sopimuksia, joten henkilötietojesi turvaamiseen sovelletaan samoja vaatimuksia kuin Euroopassa.

Miten suojelemme henkilötietojasi

Olemme sitoutuneet suojelemaan henkilötietojasi. Käytämme asianmukaisia teknisiä toimenpiteitä, käytäntöjä ja sopimusjärjestelyjä estääksemme luvattoman pääsyn henkilötietoihisi, sekä suojellaksemme henkilötietojasi vääränlaiselta käytöltä. Emme myöskään säilytä henkilötietojasi pitempään kuin mitä on tarpeellista.

Turvatoimet, joita käytämme henkilötietojesi suojeluun:
Kuinka kauan käytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on välttämätöntä tässä Tietosuojakäytännössä mainittujen tarkoitusten sekä lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämisen kannalta. Emme pidä enemmän tietoja kuin mitä on tarpeellista. Niin kauan kuin pysyt asiakkaanamme, säilytämme tietojasi, jotta voisimme tarjota sinulle palvelujamme. Jos et halua enää käyttää Cisionin palveluja, säilytämme henkilökohtaisia tietojasi 24 kuukauden ajan ja sen jälkeen poistamme ne järjestelmästämme. Meidän on myös pidettävä joitakin perustietoja asiakkaistamme pidempään voimassa olevan verolainsäädännön vaatimuksesta. Joissakin tilanteissa voit pyytää meiltä, että poistamme henkilötietosi.

Oikeutesi

Tietyissä olosuhteissa ja tietosuojalainsäädännön mukaisesti voit harjoittaa tiettyjä oikeuksia henkilökohtaisiin tietoihisi nähden: sinulla on mm. oikeus tarkastaa tietojasi, oikeus vaatia tiedon korjaamista, oikeus vaatia tiedon poistamista, oikeus rajoittaa tiedon käsittelyä, oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen ja oikeus vastustaa tiedon käsittelyä.

EU:n tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on useita oikeuksia, jotka koskevat henkilötietojasi. Nämä oikeudet eivät ole ehdottomia - joissakin tapauksissa ne eivät koske sinua, tietojasi tai tiettyä tapaa, jolla käsittelemme tietojasi. Näiden oikeuksien harjoittamiselle on myös joitakin poikkeuksia, esimerkiksi niissä tapauksissa, joissa meidän on käsiteltävä tietoja omien lakisääteisten velvoitteidemme noudattamiseksi. Poikkeustapauksissa ilmoitamme asiasta sinulle.

Oikeuksiisi kuuluu:

  • Oikeus tarkastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi (niin kutsuttu "rekisteröityjen käyttöoikeuspyyntö").

  • Oikeus vaatia meiltä virheellisten henkilötietojesi korjaamista.

  • Oikeus vaatia tiettyjen henkilötietojen poistamista tietyissä tilanteissa.

  • Oikeus saada henkilökohtaisia tietojasi jäsennellyssä ja yleisesti käytetyssä ja luettavassa muodossa sekä oikeus välittää näitä tietoja kolmannelle osapuolelle tietyissä tilanteissa.

  • Oikeus milloin tahansa vastustaa henkilökohtaisten ​​tietojesi käsittelyä, joka liittyy suoramarkkinointiin.

  • Oikeus vastustaa, että päätöksiä (mukaan lukien profilointia) tehdään automatisoidulla tavalla, mikä saattaa aiheuttaa sinua koskevia oikeudellisia seurauksia tai jotka voivat vaikuttaa millä tahansa muulla merkittävällä tavalla sinuun.

  • Oikeus vastustaa tietyissä muissa tilanteissa henkilötietojesi jatkuvaa käsittelyä.

  • Oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyämme tietyissä olosuhteissa.

 

Jos haluat saada lisätietoja näistä oikeuksista, mukaan lukien niistä olosuhteista, joissa niitä sovelletaan, voit tutustua  Yhdistyneen Kuningaskunnan Tietosuojavaltuutetun (ICO) ohjeistukseen, joka selittää Yleisen Tietosuoja-asetuksen mukaisia yksilöllisiä oikeuksia.

Sinulla on myös oikeus valittaa millä hetkellä tahansa Tietosuojavaltuutetulle (ICO, Yhdistyneen Kuningaskunnan valvova viranomainen, joka käsittelee tietosuoja-asioita www.ico.org.uk

Euroopan tietosuojaviranomaiset

AddThis Sharing Sidebar
Share to LinkedIn
, Number of shares2
Share to Pinterest
, Number of shares
Share to Google+ More AddThis Share options
, Number of shares28
Hide
Show
AddThis Sharing